Koop Drink & Rejoice

Scroll verder als je de fysieke cd wil bestellen. Helemaal beneden (rechts voor op de pc) kan je de eerste 5 nummers gratis streamen via Spotify en Apple Music.
 
Ga je liever voor digitaal? Dan kan je hem hieronder via iTunes kopen. Helaas mag je van iTunes maar één taal per album hebben, waardoor ik het album in twee losse EP’s heb moeten uitbrengen op iTunes. Blijf het echter wel als één geheel zien, want zo is het ook bedoeld.

KLIK HIER voor de 5 Engelstalige nummers.
KLIK HIER voor de 5 Nederlandstalige nummers.
 
Als de bovenstaande links niet voor je werken, klik dan hier. Als het goed is krijg je dan onderaan beide EP’s te zien. I.v.m. landvoorkeuren kan de iTunes-app vreemd doen. Als je dit op je smartphone leest, is het wellicht handig om de bovenstaande links te openen in de browser, i.p.v. in de Apple Music-app.
 
Zoals elk volwaardig album is Drink & Rejoice ook te verkrijgen in cd-formaat. Hieronder zie je een kort filmpje dat een impressie van de cd geeft. KLIK HIER als je de cd wil bestellen. Als je hem voor het middaguur nog besteld, is hij de volgende werkdag in huis.

 
Krijg hieronder een kijkje in de fysieke cd, inclusief boekje met teksten:
 

 
Check hier de eerste vijf songs gratis op YouTube, inclusief videoclips: